2022 Apple TV ryktes om udgivelse inden årets udgang, her er hvad det kunne indeholde

July 24, 2023 0 By xllxt

Den nuværende Apple TV 4K har eksisteret i et år eller deromkring, men der kunne være en opdateret version, der blev annonceret inden årets udgang.

Vi har hørt i de sidste par måneder, at Apple arbejder på et nyt Apple TV, og der er et par ting, vi sandsynligvis kan forvente af det.

Mens vi endnu ikke har fået konkrete oplysninger om, hvad det rygtede Apple TV-opdatering vil medføre, er vi nu ret sikre på, at det kommer efter, at Bloombergs Mark Gurman for nylig foreslog, at den kunne ankomme inden udgangen af ​​2022, og analytiker Ming-Chi Kuo lavede lignende lyde tidligere på året.

Nu har makrumorer mindet os alle om nogle af de funktioner, vi måtte få.

En ny chip er bordindsats på dette tidspunkt, hvor en ny A14 -bionisk sandsynligvis vil være opgraderingen fra den ældre A12 Bionic. Ud over det bør mere RAM også skabe forbedret ydelse og sandsynligvis en bedre spiloplevelse.

Med hensyn til eksternt forventes det nye Apple TV at få en ny Siri -fjernbetjening, efter at iOS 16 beta -kode outed den. Lille os, der er kendt om, hvad den nye fjernbetjening vil tilbyde, men vi kan kun håbe, at det er bedre end de sidste par. Support til at finde min via en U1 -chip ville dog være rart.

Næste op, pris. Apples kasser har altid været i den dyre ende af skalaen, og det er håbet, at det næste Apple TV vil være billigere denne gang. Da Apple forventede at afholde en begivenhed i de næste par uger for at annoncere iPads og Macs, kan vi måske finde ud af det snart nok.

Du kan også gerne tjekke ud:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlig lancering nærmer sig

Sådan rettes dårligt iOS 16 Batterilevetid for dræning [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad -statusopdatering

iOS 16 kompatible og understøttede iPhone, iPad, iPod Touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer, Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan følge os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.