HACKADAY LINKS: 21 november, 2021

July 19, 2022 0 By xllxt

Da den mest spare tid på året hurtigt nærmer sig, er det godt at forstå, at dine hårdt tjente penge ikke behøver at gå hen imod gaver, der sandsynligvis stadig sidder i DANK Holder af containerskibe sidder ved anker fra Californiens kyst. I det mindste ikke hvis du handler Tindie Cyber ​​Sale, der startede i går såvel som går med december 5. Der er en stor del af gode ting på salg, så det bør ikke være så godt at opdage noget; For at sødgøre aftalen, fortæller Jasmine os, at der vil være ekstra tilbud, der går online på Black Friday samt Cyber ​​Monday. Men vent, der er mere – overholde Tindie på Twitter for bonus tilbyder diskonteringsrate koder.

Blå er den gamle sorte, som var den nye blå? I det mindste når det kommer til “Dødsskærme”, er det siden Microsoft afsløret, at Windows 11 BSOD vender tilbage fra sin seneste sorte makeover til det mere velkendte blåt tema. Du bliver nødt til at rulle ned lidt, måske tre fjerdedele af metoden med notering af ændringer. Igen virker modifikationen helt kosmetisk såvel som mindre, men vi vil stadig gerne forstå, hvilken type forskningsundersøgelse der gik til en beslutning som denne.

Fra den “en mands skraldespand” har vi en anmodning om hjælp fra besøgende Mike Drew, der valgte meget – lignende, tusind gamle tabletcomputere. De løb oprindeligt vinduer, men de kan køre Linux mynte bare fint, såvel som, mens de mangler batterier såvel som bagcoveret, de er ellers total såvel som i brugbar tilstand, i det mindste dømme af de billeder, han delte. Disse var bestemt til lossepladsen, men Mike er villig til at sende partier på 10 – ingen enkelt enheder, venligst – til alle, der kan dække bekostning af emballage såvel som forsendelse. Mike siger, at han vil tørre tabletterne samt installere mynte, såvel som vil kaste i et par batterikabler samt et simpelt retningsblad for at komme i gang. Hvis du er interesseret, kan Mike nås på michael.l.drew@gmail.com. Kun indenlandsk forsendelse, tak. Her håber du kan hjælpe en medhøje hacker genvinde et rum i hans hus.

Besvarelse af de vigtige spørgsmål: Det viser sig, at Thanos ikke kunne have slået halvdelen af ​​verden uden for eksistensen. Denne endelige tanke kommer fra et videnskabeligt papir, der vises i Det Kongelige Selskabs Journal. Mens du ikke sætter sig på svar, hvis en nærliggende, gigantisk lilla supervillain kan snappe fingrene, er det ret intuitivt, at ved hjælp af enhver form for type handsker, endsige en juvel-encrusted metal-gauntlet, gør det svært at snappe ens fingre. Men mekanikken til snapping er virkelig ret cool, såvel som har konsekvenser ud over biomekanik. Ifølge papiret er snapping virkelig et eksempel på låse-medieret fjederaktivering, med eksempler i hele planten såvel som animalske kongeriger, herunder den onde “en-tommers punch” af de små mantis rejer. Det viser sig, at en korrekt udført human finger snap er ret darn snappy – det tager omkring syv millisekunder at fuldføre sammenlignet med 150 millisekunder for et øje blinke.

Og endelig ser det ud til, at nogen over ID-softwareprogrammet er lidt forvirret. Historien begyndte, da en metalgitarist ved navn Dustin Mitchell snuble over udtrykket “Doomscroll” såvel som besluttede at det ville gøre et glimrende navn til et progressivt thrash metal band. Efter flittigt at indgive en varemærkeansøgning med det amerikanske patent samt varemærkekontor, fik han en email fra en advokat for ID, der angav, at de skulle vanskeligheder varemærket, selvfølgelig, da de føler, at det vil medføre forvirring med deres flagskibs doom franchise. Det er svært at se præcis, hvordan enhver, der levede med de dommende år 2020, såvel som 2021, vil blive forvirret af et thrash metal band samt et 30-årigt videospil, men vi formoder, at det ikke er det punkt, når du ‘Re en advokat. Varemærke Trolls vil trods alt trøje.