2018 MAC Tiny Specs, Price, udgivelsesdato annonceret: Uanset hvad du kræver at forstå

July 18, 2023 0 By xllxt

Apple har brugt dagens specielle begivenhed i New York City til at afsløre samt introducere en splinterny Mac Mini. Efter at have lagt andre produkter med en række opdateringer såvel som næsten glemme mini, får “Mini på en enorm måde” -producent nu en velfortjent opdatering. så godt som vi har alle detaljerne.

Det er ofte vanskeligt at huske på, at Apple virkelig bruger Mac Tiny sammen med sine andre MacOS-baserede tilbud.

Den Cupertino-baserede forretning satte sidst med den lille med en opdatering i 2014. Denne frisk blev afsløret på Apples HQ i Californien den 17. oktober 2014, såvel som har været den eneste opdaterede lille, der tilbydes i de fire år, der har fulgt. Nu, med denne meddelelse, har alt dette ændret sig, hvilket indikerer, at individer sidst har en moderne Mac Tiny at tænke på, når de foretager et MAC -køb.

Funktioner / specifikationer

Processor, opbevaring

6-core eller quad-core 8. general Intel CPU’er, gør denne 2018 Mac Tiny 5X hurtigere end den forrige generation. Der er RAM på denne ting, der kan udvides med en gob -smacking gob, der smager 64 GB hukommelse, der tilbydes til strømbrugere. Hvad angår opbevaring, som er all-flashbaseret, topper den ud ved 2TB.

Forbindelse

Vi har Gigabit Ethernet, 4 Thunderbolt 3-porte, HDMI, samt to USB-A-porte. Vent også på det … der er et hovedtelefonstik.

Pris

Denne mest aktuelle MAC Tiny Freshen vil blive brugt til forbrugere til et startomkostningspunkt på $ 799, der pakker 8 GB RAM, 3,5 GHz quad-core CPU, 128 GB SSD. Omkostningerne stiger afhængigt af den valgte specifikation, men den sætter stadig godt 2018 MAC Tiny på et økonomisk sted for dem, der ikke ønsker/har brug for at drysse ud på avancerede MacBooks eller iMac-maskiner.

Udgivelses dato

Apples 2018 MAC Tiny begynder at sende den kommende 7. november, såvel som ligeledes vil blive tilbudt i en ny grå farve. Apple har helt klart været ekstremt opmærksom på, at Mac Tiny ikke har haft en opdatering i over 4 år nu så godt, som ikke ønsker at tvinge interesserede personer til at skulle vente nogen form for længere.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Nedgrader iOS 12.1 til iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, her er hvordan

Download iOS 12.1 Final IPSW -links, OTA -opdatering til iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone samt iPad [Statusopdatering]

Du kan overholde os på Twitter, føje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om al strømmen fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.