Hackaday Links: Søndag den 12. maj 2013

January 17, 2023 0 By xllxt

[Johnathan Crawford] er ikke bashful om at rive indersiden af ​​sin lastbil fra hinanden. Han har bygget sin egen fjernstarter ved hjælp af en raspberry pi.

Vi husker vagt at høre om en start, der planlagde at levere tacos ved hjælp af quadcopters i stedet for mennesker. Vi antager, at virksomheden var en bust, men her er ideen i handling på 2013 RoboGames [tak Don].

Om emnet mad: pizza samt joysticks … går de sammen? Måske. Her er en joystick lavet af en tom pizza boks (bemærk rester af fedtpletter indeni).

[Jonathan] bringer vores interesse spørgsmålet om at løbe tør for fingre for at trykke på alle knapperne på dit monome på det bedste øjeblik. Ingen bekymringer, tilføj kun nogle solenoider for at fungere som yderligere fingre.

Tilsyneladende kan nogle Samsung-kameraer (NX20, NX210 såvel som NX1000) udnytte deres USB-port som lukkerfrigivelse. Teknikken opdager de bedste modstandsværdier for id-pin [tak Janne].

Plaget med en tabletdock, der ikke var vægtig nok til at undgå gadgeten fra at tippe over [John] fyldt base med bly for at holde sagen oprejst.

[Helmuts] Toilettet havde ingen vinduer. Han faked en ved hjælp af en arduino samt en RGB LED.

Og endelig, som en belønning for alle de læsere, der gjorde det til bunden af ​​artiklen, er her en perle af et projekt. [Charlie] blev inspireret af den nylige Logic Combo Lock Publish for at sende sine egne planer for en lås, han lavede år siden. Desværre kan han ikke opdage billederne fra udviklingen, men teorien bag den er ret engagerende.